Vrij (2015)


Een cd met als rode draad vrijheid. "Vrij", gebaseerd op de film "Into the wild", "Stil" over Herinneringscentrum Westerbork, "Ik ben je kwijt", het lied van vader Farid over de andere kant van vrijheid, "De muur die alles zag" over de deportatie van Joden vanaf het voormalige Noordersingel schoolplein en "De zwaan", een gedicht van Ed Hoornik, een dichter die in Dachau heeft vastgezeten.

Alleen ( Toermalijn 1991)


Een cd met instrumentale muziek van de voorloper van Heeren Oud-Zuid met Frits Charbon op dwarsfluit, Luc Oostra op gitaar, Cor Többen op gitaar en Jan Kuipers op toetsen.

Weer terug (2009)


Een demo cd van Luc Oostra en Jan Kuipers met Drentse gedichten, voornamelijk uit de Toermalijn periode en indertijd geschreven voor Ab Drijver die met diverse optredens heeft meegedaan. Op "En komp de dag"speelt Cor Többen mee op gitaar.

Podium (RTV Drenthe)


Bijdragen van Heeren Oud-Zuid aan het programma "Podium" van RTV Drenthe, gepresenteerd door Lukas Koops. Per week werden een aantal thema's vastgesteld waar muziek werd bijgezocht. Ook werden teksten en gedichten hiervoor op muziek gezet.


Aan Luther en de anderen

As de liefde mar blef winnen

Het land van Atena en Sajad

Is het vandaag of gisteren

Jaren komen, jaren gaan

Mijn vrijheid

Stil

Summertime blues

Umdat ik van je hol

Verleuren paradies

Vrienden van vroeger

Was will das weib

Winternacht

Met dank aan:

Erik Harteveld, Ed Hoornik, Harry Muskee, Ab Drijver, Gerard Nijenhuis, Marga Kool, Suze Sanders, Randy Newman, Jules de Corte, Daniël Lohues, Vasalis, Astor Piazolla, Bob Dylan, Hans Heijting. Eigen teksten en muziek: Luc Oostra.